Menneskerne bag salsa cuba events  


Andrés og Dainerys, forenet af passionen for den cubanske kultur, udgør teamet bag Salsa Cuba events. Vores mission er at udbrede rigdommen af vores kultur gennem enestående begivenheder, der kombinerer ægthed og høj kvalitet i service. Sammen skaber vi unikke oplevelser, der afspejler autenticiteten og glæden fra Cuba.

Dainerys García Hernández


har en baggrund som idrætslærer, professionel danser og koreograf fra Cuba. Dainerys kombinerer sine færdigheder som pædagog med passionen for at skabe uforglemmelige begivenheder gennem Salsacubaevent. Med mere end 23 års erfaring som danseinstruktør stræber hun efter at dele den cubanske kulturs skønhed og energi i vores unikke arrangementer. Min uddannelsesmæssige baggrund, erhvervet både i Cuba og Danmark, har beriget mit arbejde og styrket mit engagement i at formidle vores kultur på tværs af grænser.

Andrés Martínez del Toro


blev født på Cuba- Santiago de Cuba og kom til Danmark i 2016. Andres kombinerer sine færdigheder som håndværker med sin kærlighed til Cuba. Er ansvarlig for det praktiske, dekorative og gastronomiske ved vores arrangementer, og hans passion er at skabe autentiske oplevelser, der hylder den cubanske kultur. Sin kommunikative natur og arbejdsiver bidrager til at gøre hvert arrangement mindeværdigt.

unsplash